Topp

OM OSS

bildetekst

Dette er FS


Fredrik Svensson AS har et sterkt kvalitetsomdømme innen maskinering. Våre kunder er i hovedsak innen olje/offshore, subsea og landbasert industri. Vi ivaretar vårt gode rykte gjennom solid kvalitetskontroll.

Nøkkelinformasjon om vår maskinpark:
 

 10 stk. en- og flerspindlede dreiesentere, hvorav fire av disse er 5-akset dreiesentere av typen Mori Seiki med full fresekapasitet og sub-spindel. Alle med 100 verktøy i magasin.

 Målemaskin fra Carl Zeiss av typen Contura G2. Disse investeringene gjør bedriften i stand til å produsere deler med svært høye toleransekrav. Sporbarhet sikres om ønskelig ved seriemerking.

 Til programmering benyttes GibbsCAM og til verktøystyring benyttes LISTA skap med Easy Pick styring levert av Sandvik Coromant Norge.

 For å sikre god produksjonsstyring og sporing brukes material- og produksjonsstyringsprogrammet Pro-M. Full sporbarhet er sikret fra mottak av materialer til ferdig produkt.

 Materialsertifikat følger med alle produkter, dersom det er ønsket.

 Vi leverer måldokumentasjon etter ønske i henhold til de fleste standarder.

 

Vi produserer utelukkende på oppdrag for kunder. Kunden har på den måten alltid høyest prioritet. For å sikre best mulig leveringstid (2-6 uker) kjører vi to eller tre skift i produksjonen når det trengs.

Stålkontroll på alle materialer
Fredrik Svensson AS har erfaring med de fleste typer stål-, metall- og plastmaterialer. Vi kan produsere deler med diameter fra 1 til 800 millimeter og med lengde opptil fem meter.

Alle maskinoperatører har kompetanse og erfaring innen programmering, kjøring av maskin og måling. Bedriften driver i tillegg kontinuerlig opplæring og trening i takt med et stadig mer krevende marked.

Hos oss fører dette til ansvarsfølelse og trivsel, noe vi mener er grunnleggende for godt sluttprodukt og fornøyde kunder.


 Stiftet: 1988
 Ansatt: 21
 Eier: Jan-Fredrik Svensson

Cookies | Vilk√•r for bruk | Logg inn - ® FredrikSvensson AS | Design & utvikling av GBSMedia © 2017
logo1 facebook